Hubo winkels en openingstijden

Hier kunt u alle informatie vinden die we hebben over Hubo, inclusief de locaties van Hubo en de normale openingstijden van Hubo. Hier in Uw Folder kunt u alle informatie krijgen die u nodig heeft, zoals de locaties en openingstijden van uw favoriete detailshandelaars, inclusief Hubo.


Hubo folders
Hubo folders
Hubo folders

OVER HUBO

De winkelketen Hubo België is een Belgische organisatie, waarvan haar winkels allemaal in België gevestigd zijn. Zo zijn haar winkels onder andere terug te vinden in Aalst, Brugge, Oostende en Schilde. Daarnaast bestaat er ook Hubo Nederland. Deze heeft een afzonderlijke entiteit van Hubo België en is gelegen in Nederland.

Hubo België haar eerste winkel werd geopend in 1972. De winkelketen is gespecialiseerd in doe-het-zelfartikelen en alles over in en rond het huis. Deze winkelketen neemt de tweede plaats in in de doe-het-zelfmarkt van België, zelfs vóór Gamma en Brico.

De catalogus van Hubo België bestaat onder andere uit tuin- en bouwmateriaal, gereedschap, verf- en houtbescherming, isolatie, airco, binnendeuren en betonplex.

Naast haar vestigingen in België bezit Hubo ook een webwinkel. Deze vindt u op https://www.hubo.be/nl.html. Ook vindt u via deze weg de folder aanbiedingen terug. De promotiefolder is dus verkrijgbaar via de website, maar voel u zeker welkom om deze in de winkel af te halen en tegelijkertijd een kijkje te komen nemen naar wat Hubo België u aan te bieden heeft. De reclamefolder geeft aan welke kortingen en solden er wanneer gelden binnen Hubo België.

WAAROM MENSEN GRAAG BIJ HUBO WINKELEN

  • Al uw benodigdheden vindt u bij Hubo België: Hubo België staat niet voor niets in de top twee van de doe-het-zelfmarkten in België. De kwaliteit van haar producten en de behulpzaamheid van de verkopers binnen de winkelketen maken het verschil. Alle materiaal die u nodig heeft om uw klussen zelf, of met een beetje hulp, op te knappen, vindt u in éénzelfde winkel. Namelijk bij Hubo België.
  • Geniet van de outlet: Profiteer ervan om de laatste stuks van Hubo België aan een verminderd tarief aan te kopen! Via de website https://www.hubo.be/nl.html vindt u terug op welke artikelen er kortingen worden gegeven.
  • Hulp en advies nodig? Die krijgt u verzekerd! : Wanneer klanten moeite hebben om een klus op te knappen kunnen ze dit laten weten aan de werknemers van de winkel, die vervolgens kunnen helpen met het zoeken naar een klusser bij u in de buurt. In de winkels én via de website kunt u ook het nodige advies krijgen indien nodig.

LOCATIE EN OPENINGSUREN

De Hubo-keten haar winkels zijn wekelijks geopend vanaf maandag tot en met zaterdag, telkens vanaf 8 tot 18u30. Via https://www.hubo.be/nl.html vindt u de adressen van de winkels én ook steeds een routeplanner die u de weg ernaar toe wijst.