Hubo - folders, winkels en openingstijden

Hubo folders

Waar vindt u winkels?

Lees meer

OVER HUBO

De winkelketen Hubo België is een Belgische organisatie, waarvan haar winkels allemaal in België gevestigd zijn. Zo zijn haar winkels onder andere terug te vinden in Aalst, Brugge, Oostende en Schilde. Daarnaast bestaat er ook Hubo Nederland. Deze heeft een afzonderlijke entiteit van Hubo België en is gelegen in Nederland.

Hubo België haar eerste winkel werd geopend in 1972. De winkelketen is gespecialiseerd in doe-het-zelfartikelen en alles over in en rond het huis. Deze winkelketen neemt de tweede plaats in in de doe-het-zelfmarkt van België, zelfs vóór Gamma en Brico.

De catalogus van Hubo België bestaat onder andere uit tuin- en bouwmateriaal, gereedschap, verf- en houtbescherming, isolatie, airco, binnendeuren en betonplex.

Naast haar vestigingen in België bezit Hubo ook een webwinkel. Deze vindt u op https://www.hubo.be/nl.html. Ook vindt u via deze weg de folder aanbiedingen terug. De promotiefolder is dus verkrijgbaar via de website, maar voel u zeker welkom om deze in de winkel af te halen en tegelijkertijd een kijkje te komen nemen naar wat Hubo België u aan te bieden heeft. De reclamefolder geeft aan welke kortingen en solden er wanneer gelden binnen Hubo België.

WAAROM MENSEN GRAAG BIJ HUBO WINKELEN

LOCATIE EN OPENINGSUREN

De Hubo-keten haar winkels zijn wekelijks geopend vanaf maandag tot en met zaterdag, telkens vanaf 8 tot 18u30. Via https://www.hubo.be/nl.html vindt u de adressen van de winkels én ook steeds een routeplanner die u de weg ernaar toe wijst.

 

Net binnengekomen folders
Winkels - hobby, doe-het-zelf en huishoudelijke artikelen