Brico - folders, winkels en openingstijden

Brico folders

Waar vindt u winkels?

Lees meer

Over Brico

Brico is een winkelbedrijf dat zich richt op de verkoop van doe-het-zelf en tuinartikelen. Deze bouwmarkt bezit zo’n 145 vestigingen verspreid over heel België. De naam van Brico is afgeleid van bricoler. Dit Franse woord betekent ‘knutselen’ en past perfect binnen het thema van dit bedrijf.

Brico staat onder leiding van Brico NV. Naast Brico, beheert Brico NV ook BricoPlanit. Dit zijn winkels die zich richten op grote doe-het-zelf en decoratieprojecten. Deze zijn onder andere te vinden in Kapellen, Ternat en Zemst. In Belgische steden bestaan er BricoCity winkels die gericht zijn op kleinere projecten. BricoCity winkels zijn gelegen in het centrum van grote steden als Antwerpen, Gent en Brugge.

Op de webshop https://www.brico.be vindt u folder aanbiedingen in verband met producten die Brico aanbiedt. De winkels beschikken over een uitgebreide catalogus. Zo worden er hout, tuin, verf en tal van andere artikelen aangeboden waarmee de klant tuin- en doe-het-zelf-klusjes kan uitvoeren. Brico biedt voortdurend heel wat kortingen en promoties aan aan de klant. En op Black Friday zijn de kortingen enorm. Het is een echte aanrader om de folders en tuincatalogussen van Brico regelmatig door te nemen. Deze bieden u advies en inspiratie om verder aan de slag te gaan!

Het bedrijf houdt erg veel rekening met het milieu. Klanten kunnen met gebruik van hun EcoCheques en Eco Passes, voordelen ontvangen bij aankoop van producten en diensten met een ecologisch karakter. Dit is zowel voordelig voor de klanten én voor het milieu.

Waarom mensen graag bij Brico winkelen

Locatie en openingsuren

Brico is elke dag van de week open. Maandag tot zaterdag is dit tussen 8 en 20 uur. Op zondag is de winkel geopend vanaf 9 tot en met 18 uur. Adressen van alle Brico-winkels zijn terug te vinden op de website https://www.brico.be.

Net binnengekomen folders
Winkels - hobby, doe-het-zelf en huishoudelijke artikelen