Dreambaby winkels en openingstijden

Waar vindt u winkels?

Lees meer

OVER DREAMBABY

Dreambaby ontstond in 2001, als onderdeel van Colruyt Group en als een zusterbedrijf van Dreamland. De winkelketen specialiseert zich in de verkoop van babyartikelen en is enorm populair bij volwassenen omwille van haar geboortelijsten. Er bestaan momenteel welgeteld 17 Dreambaby-winkels die allen gevestigd zijn in België (o.a. in Kuurne). Verder zijn er ook 15 Dreambaby-winkels aanwezig in DreamLand-winkels (o.a. in Merksem).

Indien u dit wenst, kunt u via de webshop op https://www.dreambaby.be/e/nl/db het assortiment van Dreambaby bekijken alvorens een bezoek aan één van de winkels te brengen. Dit gamma is ingedeeld in verschillende categorieën, zoals relaxen, , verzorging, eten en drinken, kleertjes, en nog veel meer, wat het voor u eenvoudiger maakt om uw zoekopdracht terug te vinden op de webshop.

De webshop geeft aan op welke producten er binnen bepaalde periodes kortingen worden gegeven. Momenteel staat er bijvoorbeeld dertig procent korting op alle producten inzake babykleding, fietsstoelen en loopfietsen.

Naast online aankopen te doen en het assortiment van Dreambaby te bekijken, is het ook mogelijk om op de webshop een geboortelijst aan te maken, iemands geboortelijst te bekijken, een catalogus van de winkel aan te vragen, én om informatie van de advieslijn te verkrijgen rond alles dat in verband staat met alles de Dreambaby-winkels.

De maandelijkse Dreambaby-nieuwsbrief is een aanrader om je op te abonneren.  Deze geeft je alle acties en promoties van Dreambaby, leuke en praktische tips en alle nieuwigheden van de winkel. Ook krijg je informatie over wedstrijden én dient de nieuwsbrief ook nog eens als inspiratiebron om leuke do-it-yourself’s te realiseren.

WAAROM MENSEN GRAAG BIJ DREAMBABY WINKELEN

LOCATIE EN OPENINGSUREN

Dreambaby-winkels zijn zes dagen in de week geopend. Maandag tot vrijdag is dit vanaf 10 tot 19 uur. Op zaterdag al vanaf 9 tot 18 uur.

 

Net binnengekomen folders
Winkels - kinderen