Fun winkels en openingstijden

Waar vindt u winkels?

Lees meer

OVER FUN

Fun is een speelgoedwinkelketen die uitsluitend gevestigd is in Vlaanderen te België. In totaal bestaan er zo’n 31 winkels, onder andere in Ieper, Oostende, Schilde en Wetteren. Het bedrijf kreeg haar opstart al in 1925, toen slechts als een kleine drukkerij. Over de jaren heen groeide de winkel alsmaar meer op vlak van assortiment en capaciteiten. Vanaf 2001 werd Fun uiteindelijk tot de keten die we vandaag de dag kennen, bestaande uit meerdere vestigingen.

De speelgoedwinkelketen genaamd Fun bevat momenteel een assortiment boordevol speelgoed, gezelschapsspelletjes, zwembaden, trampolines, games, sportmaterialen, babyartikelen en nog heel wat andere materialen.

Aankopen doen is zowel mogelijk in de winkels zelf als via de webshop. De catalogus bevat voortdurend nieuwe acties en promo’s op verschillende producten. Ook via de reclamefolder kunt u aanbiedingen binnen de catalogus bekijken. Deze folder kunt u via de post of website https://www.fun.be/nl_be/nl_be/ krijgen.

Het is ook mogelijk om via de website een verlanglijstje aan te maken die u kunt delen met wie u wilt. Dit bespaart heel wat moeite voor diegene die gevierd wordt als voor diegenen die cadeautjes willen geven. Hoe gebeurt dit proces? Het feestvarken mag in de Fun-winkel rondkijken en ter plekke zijn/haar gewenste cadeaus uitkiezen. Deze worden samengevat in zijn/haar persoonlijke verlanglijst, die nadien op de website zichtbaar wordt gesteld voor iedereen met wie hij/zij deze wil delen.

WAAROM MENSEN GRAAG BIJ FUN WINKELEN

LOCATIE EN OPENINGSUREN

’s Maandags is Fun geopend vanaf 10 tot 14u15. Dinsdags tot vrijdags zijn haar deuren open vanaf 10 tot 18u30. En ’s zaterdags is dit vanaf 10 tot 18 uur.

 

Net binnengekomen folders
Winkels - kinderen