DreamLand winkels en openingstijden

Waar vindt u winkels?

Lees meer

OVER DREAMLAND

Sinds 1994 is Dreamland een speelgoedwinkelketen die in handen is van Colruyt Group. Deze speelgoedwinkelketen is van Belgische oorsprong en bezit 43 winkels gelegen in België en Frankrijk.

Het algemene assortiment van Dreamland bestaat uit speelgoed, multimedia, papierwaren, boeken, strips en babyspullen. Daarnaast wordt het assortiment regelmatig afgestemd op het seizoen. Bij het begin van het schooljaar worden er bijvoorbeeld extra schoolartikelen aangeboden en in december extra kerstdecoratie.

Via de webshop kunt u de catalogus en actuele promoties ontdekken. Ook kunnen er via deze weg producten thuis geleverd worden, of in één van de Colruyt- of Okay-winkels.

Om de aangeboden folder te raadplegen via de webshop, kunt u dit doen dankzij de productenindeling die werd gemaakt in verschillende categorieën. In de categorie tuinmeubelen vindt u onder andere mooie tuintafels terug. Bij buitenspeelgoed vindt u onder andere schommels en rolschaatsen. In de categorie reizen en kamperen worden er u kwaliteitsvolle reiskoffers aangeboden. En voor diegenen die graag gamen kunnen ps4-games en nog veel meer spelen terugvinden via multimedia.

Via de webshop of in de Dreamland-winkels kunt u ook cadeaubonnen en pretparktickets tegen een voordelige prijs verkrijgen. Dankzij deze mogelijkheid hoeft u niet langer aan te schuiven aan de kassa wanneer u bijvoorbeeld een bezoek wilt brengen aan de Efteling.

Verder is het ook nog eens mogelijk voor klanten om deel te nemen aan workshops zoals Let’s Bike en Let’s Read. Tijdens deze workshops krijgen ouders tips om kinderen te leren fietsen en lezen. Een heuse aanrader!

WAAROM MENSEN GRAAG BIJ DREAMLAND WINKELEN

LOCATIE EN OPENINGSUREN

Maandag tot en met donderdag is Dreamland geopend vanaf 10 tot 18u30. En op zaterdag is de winkel geopend vanaf 9u30 tot 18u30. Via de website https://www.dreamland.be/e/nl/dl vindt u ook terug waar de Dreamland-winkels gelegen zijn. Er zijn er onder andere in Brugge, Kuurne, Tienen en Turnhout.

Net binnengekomen folders
Winkels - kinderen