ALDI - folders, winkels en openingstijden

ALDI folders

Waar vindt u winkels?

Lees meer

OVER ALDI

Albrecht Diskont. Dit is de ware afkorting van Aldi. Deze Duitse keten van discount-supermarkten bestaat al 73 jaar. Ze werd in 1946 al opgericht en is te vinden in veel Europese landen, en verder ook in de Verenigde Staten en Australië. Binnen al deze landen telt Aldi welgeteld 8 267 winkels. Verder is Aldi ook online aanwezig in China.

Aldi bestaat uit twee zelfstandige bedrijven. Namelijk: Aldi Nord die in eigendom is van de Siepmann Foundation, en Aldi Süd die in eigendom is van de Markus Foundation. Gelukkig weten deze twee bedrijven goed overeen te komen en valt het verschil tussen de beide bedrijven nauwelijks op voor de klant.

De doelstellingen van Aldi zitten op de volgende manier in elkaar. Er wordt een beperkt en erg kwaliteitsvol  assortiment aangeboden aan lage prijzen. Er wordt geen muziek afgespeeld binnen de winkels en de inrichting is als sober te beschrijven. Ook worden veel producten in dozen tentoongesteld aan de klant in plaats van dat deze los in de verkooprekken worden gelegd. En Aldi biedt voor een groot deel haar eigen merkproducten aan. De grootste Aldi-winkels bevinden zich in Oostende, Lommel en Brugge. Neem er zeker eens een kijkje!

De wekelijkse reclamefolder van Aldi werd in 2017 verkozen tot beste folder van het jaar. In deze brochure kunt u telkens opnieuw de wekelijkse aanbiedingen en promoties bekijken. Het reclamekrantje wil u ook inspiratie op laten doen door u elke week opnieuw een heleboel heerlijke recepten voor te stellen. Deze zijn vaak erg gemakkelijk en snel klaar te maken, en zijn toch van hoge kwaliteit!

Wenst u een folder van deze week te lezen? Deze is gemakkelijk aan te vragen via de website https://www.aldi.be/nl. De winkel biedt een assortiment aan van mosselen en tal van andere eet- en drinkbare kwaliteitsvolle producten. Verder zijn er ook producten als Quigg, laptops, boekjes en papierversnipperaars aan te kopen.

WAAROM MENSEN GRAAG BIJ ALDI WINKELEN

LOCATIE EN OPENINGSUREN

Aldi’s geliefde winkels zijn zes dagen per week geopend. Iedere maandag tot en met zaterdag is dit vanaf 8 uur 30 tot en met 19 uur. Indien u graag wilt weten waar de dichtstbijzijnde Aldi zich ten opzichte van u bevindt, kunt u dit eenvoudig nakijken op de website https://www.aldi.be/nl.

Net binnengekomen folders
Winkels - hypermarkten en supermarkten