Delhaize - folders, winkels en openingstijden

Delhaize folders

Waar vindt u winkels?

Lees meer

OVER DELHAIZE

De Belgische supermarktketen bestaat al sinds 1867. Toen droeg de huidige keten nog de naam "Delhaize Frères et Cie". Tegenwoordig luidt de officiële naam “Delhaize Le Lion/ De Leeuw”.

In 1957 opende Delhaize in Elsene de eerste supermarkt van Europa met volledige zelfbediening, voorverpakt vlees, diepvries producten en verse producten uit koelrekken. Ook werd hier het afgedrukt kassaticket geïntroduceerd.

De supermarktketen is over de jaren heen wereldwijd uitgegroeid. Filialen van Delhaize liggen in België, Luxemburg, Griekenland, Bulgarije, Roemenië, Servië, Montenegro, Bosnië-Herzegovina, Indonesië en de Verenigde Staten.

Delhaize baadt diverse types van winkels uit:

In de reclamefolder worden er voortdurend promoties aan de klant aangeboden. De folder van volgende week zal heel wat andere aanbiedingen bevatten dan de folder van deze week. Het is dus zeer interessant om steeds op de hoogte te blijven van de nieuwste folders. Momenteel staat alcoholische wijnen van Vranken in promotie: 1+1 gratis!

WAAROM MENSEN GRAAG BIJ DELHAIZE WINKELEN

LOCATIE EN OPENINGSUREN

Proxy Delhaize is iedere dag geopend. Vanaf maandag tot zaterdag duren de openingsuren vanaf 8 tot 20 uur. En op zondag vanaf 10 tot 20 uur.

AD Delhaize opent haar winkels iedere dag, buiten ‘s maandags, vanaf 8u30 tot en met 18u30. Op zondag start de werkdag hier vanaf 9 tot 18 uur.

Delhaize Supermarkt is alle dagen geopend, buiten op zondag. Op zaterdag, en maandag tot donderdag is ze open vanaf 8 tot 20 uur. Op vrijdag blijft ze zelfs geopend tot 21 uur.

Fresh Ateliers zijn vijf dagen per week geopend vanaf 7 tot 21 uur. Op donderdag en vrijdag zijn deze gesloten.

Shop & Go is iedere dag geopend vanaf 6 tot 20 uur. De zijn onder andere terug te vinden in Antwerpen en Oostende.

Net binnengekomen folders
Winkels - hypermarkten en supermarkten