Cora - folders, winkels en openingstijden

Cora folders

Waar vindt u winkels?

Lees meer

OVER CORA

Cora werd in 1969 werd opgericht als onderdeel van de Louis Delhaize Group. De Belgische hypermarktketen Cora haar winkels liggen in Wallonië, Brussel en Frankrijk. Bijvoorbeeld in Anderlecht, Dunkerque, Woluwe en Rocourt zijn deze winkels aanwezig.

De winkels bevatten een overdekte markt waar verse producten aangeboden worden aan de klanten. Er zijn een slager, visboer, bakker, kaasboer en charcuteriespecialist aanwezig. Verder zijn ook de traiteur, banketbakker en fruitteler hier terug te vinden met hun kwaliteitsvolle etenswaren. Meer informatie over deze categorieën kunt u terugvinden via de website https://www.cora.be/home. En natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom in de winkels zelf om het winkelconcept waar te nemen.

In de folder online vindt u promoties op producten als wijn en citroenkoekjes. Op Black Friday vindt u de kortingen via de catalogue. In iedere nieuwste folder vindt u promoties op zaken als grand volume, speelgoed, babyartikelen, Playstation 4, en nog veel meer.

WAAROM MENSEN GRAAG BIJ CORA WINKELEN

LOCATIE EN OPENINGSUREN

Cora is zes dagen per week geopend. Maandag tot donderdag, en zaterdag is dit vanaf 8u30 tot 20 uur. Op vrijdag gelden de openingsuren vanaf 8u30 tot 21 uur. Indien u meer informatie wenst in verband met locaties van deze winkels kunt u deze vinden via https://www.cora.be/home.  

 

Net binnengekomen folders
Winkels - hypermarkten en supermarkten