Carrefour - folders en laatste aanbiedingen


Als u op internet op zoek was naar aanbiedingen van Carrefour, dan bent u aan het juiste adres. Wij hebben de nieuwste folders van Carrefour, waardoor u tijdens het winkelen zeker weten de beste prijzen en acties krijgt. Als u geld wilt besparen door gebruik te maken van de wekelijkse aanbiedingen in de folders van Carrefour, en de beste aanbiedingen wilt krijgen van de weekacties van Carrefour, dan bent u hier aan het juiste adres.

Actuele folders

Dichtstbijzijnde
spinner

 Folders zijn mogelijk niet in alle lokale winkels geldig.

 

Carrefour houdt acties op verschillende fronten

Carrefour biedt het hele jaar door kortingen, promoties en acties aan. Klik hier voor een volledig overzicht van Carrefour-acties en ontdek welke producten u er heel goedkoop kunt aankopen.

Zo bespaart u sowieso al geld met de Carrefour Bonus Card. Hiermee spaart u punten op die u kunt omzetten naar kortingsbonnen. En met diezelfde kaart krijgt u belangrijke kortingen bij partners waar Carrefour mee samenwerkt.

Als u naar de promoties met aanbiedingen en kortingen gaat kijken, krijgt u talloze producten waarvoor een actie geldt. De desbetreffende actie staat duidelijk aangeduid. Denk maar aan opschriften als 1+1-gratis, 2+1-gratis, spaaractie enzovoort.
 

Elke week een andere folder

In de wekelijkse folder vindt u een uitgebreide selectie producten die in de kijker worden gezet. Op de website vindt u dan weer een knop met alle promoties. Deze knop leidt u naar een reclamefolder met alle producten die momenteel met korting worden verkocht. Het gaat daarbij vaak om staffelkortingen. Met de filters maakt u eenvoudig uw keuze. De producten staan bijvoorbeeld gesorteerd per afdeling, per merk of zelfs per soort verpakking. Als u bijvoorbeeld pampers, champagne, wasproducten of diepvriesproducten zoekt, vindt u ze meteen.

Gaat u zeker nog eens kijken bij 'merken in de kijker'. Carrefour biedt namelijk regelmatig producten van bekende merken aan en dit met aanzienlijke kortingen.
 

Blader doorheen de folders en bereid uw bezoek aan de winkel voor

Carrefour heeft diverse folders die draaien rond bepaalde thema's of periodes van het jaar. Hou bijvoorbeeld dagen zoals kerst, Pasen of Black Friday in het oog! Sommige folders zijn een week geldig, andere twee weken en andere dan weer een maand. Zoekt u bijvoorbeeld een laptop of tv, elektro voor in de keuken, textiel of een meubelstuk? Dan ziet u in de flyer meteen in welke winkel het artikel te koop is en of het er al dan niet in promotie staat.

Producten in folder van Carrefour hypermarkt

Net binnengekomen folders

Winkels - hypermarkten en supermarkten