index
Je vindt ons op
de sociale netwerken
Schrijf je in op onze
newsletter op
WWW.CARREFOUR.BE
HAPJES
Courgettepannenkoekjes........................................... 11
Falafels met spinazie .................................................... 30
Polentadriehoeken met rozemarijn..................... 16
VOORGERECHTEN
Deel je heerlijke ideeën
met de hashtag
#FOODACTER
Volgend nummer beschikbaar
vanaf eind mei 2023
Geroosterde bloemkool met
kerrie-yoghurtdip ........................................................ 28
HOOFDGERECHTEN
Banh Xeo ............................................................................ 49
Belgische burger met Oud Brugge ....................... 45
Brochettes met witte pens en appel .................... 61
Brochettes met spek en ananas.............................. 61
Brochettes met champignons en courgette..... 61
Brochettes van kip met kerrie en sesam............ 61
Dandan-noedels.............................................................. 51
Gevulde aubergines met gehakt en
Parmezaancrumble ..................................................... 7
Hartige pannenkoek met spinazie en spekjes .57
Kippenburger met mangosalsa .............................. 44
Kippendrumsticks met citroen en olijven ........ 29
Krokante tofoe met taboulésalade ....................... 58
Lamsburger op z’n Grieks.......................................... 45
Lasagne met groenten, ricotta en
peterseliekorstje............................................................. 22
Linguine met pesto van waterkers en
kippenballetjes ................................................................ 24
Massaman-curry met kip en zoete
aardappelen ..................................................................... 50
Paella royal ........................................................................ 35
Pasta caprese met kalkoenlapjes .......................... 58
Polenta met artisjokharten, erwten en
crumble ............................................................................... 15
Risotto met kerstomaten en rucolapesto .......... 58
Salade van parelcouscous en gegrilde
groenten ............................................................................. 8
Thaise salade met tonijn en avocado ................... 59
Vegetarische burger met gegrilde groenten
en homemade mayonaise ......................................... 46
Zomerquiche met courgette, zalm en
rucola.................................................................................... 23
DESSERTS
Aardbeienmousse.......................................................... 13
Cookies met compote .................................................. 24
Polentataart met bloedsinaasappel en
Campari .............................................................................. 17
66
Carrefour Food Magazine | mei 2023
Voedingsinformatie
Om je beter te informeren, vind je naast elk recept
de voedingswaarden en verklarende symbolen.
met gluten
zonder gluten
met
dierlijke melk
zonder
dierlijke melk
veggie
niet veggie
Recepten op basis van producten die wel
of geen ‘natuurlijke’ gluten bevatten.
Controleer niettemin de ingrediëntenlijst
op de verpakking.
Recepten op basis van producten die wel
of geen ‘natuurlijke melk’ bevatten.
Controleer niettemin de ingrediëntenlijst
op de verpakking.
Recepten die geen of wel dierlijk vlees
bevatten. Controleer niettemin de
ingrediëntenlijst op de verpakking.
Een schaal van 5 kleuren die voedingsmiddelen klasseert volgens hun voedingswaarde, van
de gezondste in donkergroen (A), tot producten
die je beter beperkt gebruikt in rood (E).
Maak tijd voor jezelf,
dan zorgen wij voor
je boodschappen.
WWW.CARREFOUR.BE
Vragen over de producten van Carrefour?
Neem contact op met de klantendienst op het gratis
nummer 0800 9 10 11.
CARREFOUR FOOD MAGAZINE wordt gedrukt op
papier afkomstig uit duurzaam beheerde bossen.
De producten voorgesteld in de advertenties en de
publireportages zijn beschikbaar zolang het
assortiment wordt aangeboden.
In het licht van de huidige situatie doet Carrefour
Belgium zijn uiterste best om de prijzen zo laag
mogelijk te houden, maar schommelingen zijn
mogelijk. De prijzen vermeld in dit Food Magazine
zijn indicatief (Recupel inbegrepen) en onder
voorbehoud van drukfouten, voor de hypermarkten
Carrefour, de winkels van Carrefour market en
Carrefour express in België. De prijzen zijn bepaald
op 03/04/2023.
Niet-voedingsproducten (accessoires, games,
cultuur, mode) zijn verkrijgbaar in de meeste
Hypermarkten Carrefour. Zolang de voorraad strekt.
Alle voedingswaren en verzorgingsproducten
voorgesteld in dit magazine zijn verkrijgbaar in de
Hypermarkten Carrefour en de supermarkten Carrefour
market en buurtwinkels express.
Zolang de voorraad strekt.
Carrefour FOOD MAGAZINE existe aussi en français
Demandez-le en magasin ou sur WWW.CARREFOUR.BE
COLOFON CARREFOUR FOOD MAGAZINE is een uitgave van Carrefour Belgium • Verantwoordelijke
uitgever RPR Brussel 0448.826.918 Yannick de Bièvre, Leonardo Da Vincilaan 3, 1930 Zaventem • CARREFOUR
FOOD MAGAZINE werd gemaakt voor Carrefour door Valérie De Smet • Mediaregie Carrefour Contact:
Vivian Mosselmans 0474/79.98.99
[email protected] • Een realisatie van Propaganda.be in
samenwerking met BeContent.be • Creatief team Karen Vandenbossche, Liesbeth Van Wassenhoven •
Projectteam Lilia Guetat • Redactie Caroline Boeur, Els De Meyer, Hilde Debisschop, Lauriane Vandendael •
Lay-out Claudia De Backer, Ruth Vanhoutte • Werkten mee aan dit nummer Alexandre Bibaut, Diane Hendrikx,
Manon Van Aerschot • Druk Altavia Benelux, drukkerij Guillaume.