Carrefour folder - 31/05 - 28/06/2023 - NIET LANGER GELDIG - pagina 61 *

thumbnail - Carrefour-aanbieding - 31/05/2023 - 28/06/2023 -  producten in de aanbieding - stokbrood, brood, rode paprika, rucola, venkel, aubergine, courgette, avocado, citroen, druiven, vijgen, rosbief, tonijn, ham, prosciutto di parma, kaas, ricotta, Gorgonzola, Feta, suiker, kappertjes, olijven, basilicum, balsamicoazijn, bakplaat. Pagina 61.
61 / 69

* Geldig in volgende winkels Carrefour

Bekijk meer

Producten in deze folder

 
1. Een restje aubergine? Snij hem in dunne plakjes en verdeel over een bakplaat. Besprenkel met olijfolie, kruid met peper en zout en zet 20 à 30 min in de oven. Besprenkel sneetjes stokbrood met olie. Kruid met peper en zout en zet 7 à 9 min in de oven. Haal uit de oven en verdeel over het stokbrood: de aubergine, 4 kerstomaten, 50 g feta en 4 muntblaadjes. 2. Tonijn uit blik en mascarpone over? 3. Maar ½ avocado gebruikt? 4. Parmaham en ½ venkel te veel? 5. Heb je nog een bodempje ricotta over? Mix ½ blik tonijn met 75 g mascarpone, het sap van ¼ citroen en 2 el fijngehakte bieslook. Kruid met peper. Giet 1 tl olijfolie over de sneetjes stokbrood. Kruid met peper en zout en gril 7 à 9 min in de oven. Haal uit de oven en besmeer met de tonijnroom. Verdeel er 8 appelkappers over. Garneer met peterselie en fijne schijfjes rode ui. Kruid met peper. Benut de andere helft hier... Besprenkel de sneden brood met olijfolie. Kruid met peper en zout en gril 7 à 9 min in de oven. Haal uit de oven en verdeel er sneetjes van ½ avocado over. Kruid met peper en zout en besprenkel met het sap van ¼ citroen. Verdeel er 4 kerstomaten in schijfjes en blaadjes rucola over. Besprenkel met olijfolie en balsamicocrème. Snij de venkel in sneden van 1 cm dik en bak ze aan beide kanten in olijfolie tot ze kleuren. Kruid met peper en zout. Voeg ½ gehakt teentje knoflook toe en karamelliseer met een beetje honing. Smeer de sneetjes stokbrood in met olijfolie, kruid met peper en zout en gril 7 à 9 min in de oven. Beleg met Parmaham en de venkel. Meng 50 g rode druiven met 1 tl olijfolie, de blaadjes van 4 plukjes tijm en een klein snuifje zout. Verdeel 60 g ricotta over de sneetjes stokbrood. Garneer ze met de druiven en gril 7 à 9 min in de oven. om zero waste te aperitieven 6. Niet alle gegrilde paprika’s opgekregen? 7. Een restje rosbief en mierikswortel? 8. Nog wat gorgonzola en vijgen over? Fruit een fijngesnipperde ½ rode ui 12 min. Kruid met peper en zout. Snij de overschot gegrilde rode paprika’s in kleine blokjes. Meng ze met de rode ui en voeg 40 ml balsamicoazijn en 25 g bruine suiker toe. Laat sudderen. Voeg 40 g olijven in schijfjes en 1 el kappertjes toe. Besprenkel sneetjes stokbrood met olijfolie en kruid met peper en zout. Gril 7 à 9 min in de oven. Haal ze uit de oven en verdeel er het mengsel met rode paprika over. Decoreer met plukjes tijm. Fruit een gesnipperde rode ui 15 min in 2 el olijfolie. Voeg 2 el rodewijnazijn en ½ el suiker toe. Kruid met peper en zout en laat 20 min sudderen op een laag vuur. Besprenkel de sneetjes stokbrood met olie, kruid met peper en zout en gril 7 à 9 min in de oven. Haal ze uit de oven en garneer elk sneetje met 1 tl mierikswortel, 1 sneetje koude rosbief en gekaramelliseerde ui. Perfect, da’s een ideale combinatie! Halveer 2 vijgen. Verdeel 100 g gorgonzola (of andere blauwe kaas) over de sneetjes stokbrood. Garneer met ½ vijg en een druppeltje honing, kruid met peper en zout. Gril 7 à 9 min in de oven. 9. Heb je ½ bokaal artisjokharten over? Laat ze uitlekken en halveer ze. Besprenkel de sneetjes stokbrood met olijfolie, kruid ze met peper en zout en gril ze 7 à 9 min in de oven. Verdeel er 40 g geitenkaas en de artisjok­ harten over. Kruid met peper en zout. 10. Maar ½ courgette gebruikt? Snij de andere helft in heel dunne schijfjes. Besprenkel die met 1 el olijfolie en het sap van ¼ citroen. Laat 15 min marineren. Besprenkel de sneetjes stokbrood met olijfolie, kruid met peper en zout en gril 7 à 9 min in de oven. Verdeel er schijfjes courgette over. Garneer met pesto, geraspte Parmezaanse kaas en blaadjes basilicum. “Een geïmproviseerd aperitief? Leuk! Denk ook zero waste en maak het gezellige, originele moment nog fijner.” juin 2023 Carrefour Food Magazine | juni 61

Andere folders Carrefour

Net binnengekomen folders