Colruyt winkels en openingstijden

Colruyt winkels en openingstijden

Hier kunt u alle informatie vinden die we hebben over Colruyt, inclusief de locaties van Colruyt en de normale openingstijden van Colruyt. Hier in Uw Folder kunt u alle informatie krijgen die u nodig heeft, zoals de locaties en openingstijden van uw favoriete detailshandelaars, inclusief Colruyt.


Colruyt folders
Colruyt folders
Colruyt folders

OVER COLRUYT

In 1965 ontstond het familiebedrijf, toen nog onder de naam Discount. De Belgische supermarktketen Colruyt dankt haar naam aan de oprichter genaamd Frans Colruyt. Op dit ogenblik is Jef Colruyt de bestuurder-voorzitter van deze winkels, die uitgebaat worden binnen België (bijvoorbeeld in Zelzate, Neerpelt, Lokeren, Genk), Frankrijk en het Groothertogdom Luxemburg. Binnen deze landen zijn er zo goed als overal Colruyt-winkels te vinden

Colruyt-winkels zijn gekenmerkt als sober en eenvoudig ingerichte winkels, zonder decoratie. Er wordt geen muziek in afgespeeld.

Om de kosten te minimaliseren staan melkproducten, fruit, groenten en charcuterie samen in een grote gekoelde ruimte, genaamd de vers-markt. De diepvriesproducten liggen steeds in gesloten diepvrieskoffers.

Het kassasysteem van Colruyt is erg gekend bij de klanten. In deze winkels wordt er niet gewerkt met een rolband aan de kassa. Het verkooppersoneel scant zelf de producten. Vervolgens plaatst men deze vanuit de ene kar in de andere. Dit werkt erg eenvoudig voor de consument. Bovendien is het op deze manier gezellig om als klant even een praatje te kunnen maken met de kassier(ster). Én een iets meer wantrouwige klant kan nauwkeurig opvolgen welke producten gescand en gewogen worden, zodat hij/zij zeker is dat hij/zij het juiste bedrag betaalt.

WAAROM MENSEN GRAAG BIJ COLRUYT WINKELEN

  • Ruim assortiment van kwaliteitsvolle producten aan een betaalbare prijs: Colruyt gunt het aan iedereen om heerlijk en voedzaam te kunnen koken. Ook wie wat meer op zijn/haar budget probeert te letten kan hier gerust inkopen doen.
  • Inspiratie uit receptenboeken: Al jarenlang verkoopt Colruyt verrijkende receptenboeken gevuld met recepten die gemaakt worden van voedingswaren die in de Colruyt-winkels verkrijgbaar zijn.
  • Beenhouwerij: Colruyt-winkels bezitten hun eigen beenhouwerij, ter plekke in de winkels zelf. Wat gemakkelijk! Specialiteiten zijn onder andere hertenvlees, varkenshaasjes en gourmetschotels.
  • Gamma aan alcoholische dranken: De winkel biedt een uitgebreid gamma aan van alcoholische dranken zoals champagne en wijnen.
  • Collishop catalogus: Via de website kunt u online uw bestellingen doorvoeren. Deze reclamefolder biedt u de kans om te genieten van promoties en aanbiedingen.

LOCATIE EN OPENINGSUREN

Colruyt-winkels zijn elk week van maandag tot en met zaterdag geopend, vanaf 8u30 tot 20 uur. Voor meer informatie in verband met locaties van de winkels, en ook i.v.m. klantenservice en informatie rond producten van Colruyt, kunt u deze vinden via https://www.colruyt.be/nl.