Cora winkels en openingstijden

Hier kunt u alle informatie vinden die we hebben over Cora, inclusief de locaties van Cora en de normale openingstijden van Cora. Hier in Uw Folder kunt u alle informatie krijgen die u nodig heeft, zoals de locaties en openingstijden van uw favoriete detailshandelaars, inclusief Cora.


Cora folders
Cora folders
Cora folders

OVER CORA

Cora werd in 1969 werd opgericht als onderdeel van de Louis Delhaize Group. De Belgische hypermarktketen Cora haar winkels liggen in Wallonië, Brussel en Frankrijk. Bijvoorbeeld in Anderlecht, Dunkerque, Woluwe en Rocourt zijn deze winkels aanwezig.

De winkels bevatten een overdekte markt waar verse producten aangeboden worden aan de klanten. Er zijn een slager, visboer, bakker, kaasboer en charcuteriespecialist aanwezig. Verder zijn ook de traiteur, banketbakker en fruitteler hier terug te vinden met hun kwaliteitsvolle etenswaren. Meer informatie over deze categorieën kunt u terugvinden via de website https://www.cora.be. En natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom in de winkels zelf om het winkelconcept waar te nemen.

In de folder online vindt u promoties op producten als wijn en citroenkoekjes. Op Black Friday vindt u de kortingen via de catalogue. In iedere nieuwste folder vindt u promoties op zaken als grand volume, speelgoed, babyartikelen, Playstation 4, en nog veel meer.

WAAROM MENSEN GRAAG BIJ CORA WINKELEN

  • De Cora-kaart: Dankzij de Cora-kaart geniet u dagelijks van vijf procent korting op alle Cora-producten én ontvangt u ook nog eens iedere week getrouwheidskortingen op producten binnen het gamma van Cora. Én daarboven ontvangt u wekelijks extra getrouwheidsbonnen gebaseerd op uw aankopen. Alle kortingen waar u gebruik van maakt worden bijgeteld op uw kaart. Eens u vijf euro hebt verzameld, kunt u uw aankopen betalen met behulp van deze spaarpot.
  • Garantie van de beste prijs en promoprijs: Indien u een product elders aan een lagere prijs vindt OF als Cora de prijs binnen 15 dagen na uw aankoop verlaagt, betaalt Cora u het verschil terug.
  • Garantie kwaliteit-versheid: Indien een aangekocht product niet meer voldoende vers blijkt te zijn, betaalt Cora u de prijs dubbel terug. Dit is een erg onwaarschijnlijk gebeuren maar met deze belofte wil Cora u verzekeren over de versheid van haar producten.
  • Gebruik de betalingsfaciliteiten die u het liefst hanteert: Met gebruik van de Cora-kaart, kunt u aankopen die behoren tot huishoudtoestellen, multimediaproducten of andere vrijetijds- en uitrustingsgoederen in 3, 5, 10 of 20 maandelijkse aflossingen betalen. Hier worden geen extra kosten bij berekend.

LOCATIE EN OPENINGSUREN

Cora is zes dagen per week geopend. Maandag tot donderdag, en zaterdag is dit vanaf 8u30 tot 20 uur. Op vrijdag gelden de openingsuren vanaf 8u30 tot 21 uur. Indien u meer informatie wenst in verband met locaties van deze winkels kunt u deze vinden via https://www.cora.be.