Lidl winkels en openingstijden

Hier kunt u alle informatie vinden die we hebben over Lidl, inclusief de locaties van Lidl en de normale openingstijden van Lidl. Hier in Uw Folder kunt u alle informatie krijgen die u nodig heeft, zoals de locaties en openingstijden van uw favoriete detailshandelaars, inclusief Lidl.


Lidl folders
Lidl folders
Lidl folders

OVER LIDL

Lidl is een Duitse keten van supermarkten die in 1930 werd opgericht. Momenteel bestaan er meer dan 10 000 winkels die gevestigd zijn in 28 landen.

Deze supermarket begeeft zich in het discountsegment en is hier wereldwijd het meest succesvol in. Wat betekent dat dit bedrijf producten aan minimale prijzen aan haar klanten aanbiedt en vaak ook promoties op deze artikelen geeft. Ondanks de lage prijzen blijft het assortiment van Lidl nog steeds enorm kwalitatief.

Naast het streven naar kwaliteit en lage prijzen hecht Lidl ook heel erg veel belang aan betrouwbaarheid en tevredenheid. De kwaliteitscontroles, die na iedere productiefase plaatsvindt, moet telkens optimaal zijn. Ieder non-foodartikel draagt labels die dienen als bevestiging van honderd procent kwaliteit en betrouwbaarheid. Deze artikels zijn allemaal verantwoord, na in elke productiefase getest te zijn geworden op schadelijke stoffen, huidvriendelijkheid en comfort.

Lidl wil haar impact op het klimaat reduceren. De keten beseft de invloed die haar winkels wereldwijd kunnen hebben door zich hiervoor in te spannen. Lidl minimaliseert haar ecologische voetafdruk door zich te focussen op de volgende thema’s.

  • Hernieuwbare energie
  • Energieefficiëntie
  • Duurzame gebouwen
  • Transport
  • Recycleren

Lidl heeft al heel wat bereikt in verband met het klimaatprobleem. Zo worden enkele van haar winkels momenteel verwarmd met behulp van afval, en in heel de keten worden er enkel nog Fairtrade bananen verkocht.

WAAROM MENSEN GRAAG BIJ LIDL WINKELEN

  • Weekaanbiedingen: De folder van deze week kan u al heel wat interessante informatie geven. In deze reclamefolder kunt u acties ontdekken op heerlijke producten als kalkoen, oesters, gourmetschotels, vispannetjes en champagne.
  • Funtrips: Dankzij Lidl kunt u leuke pretparken met uw gezin bezoeken aan een veel lagere prijs! Soms wordt er zelfs tot 53 procent korting gegeven. Per vijf euro die u bij Lidl uitgeeft krijgt u twee euro korting op uw Funtrip-tickets. Wat een voordeel!
  • Lidl-shop: Via https://www.lidl-shop.be/nl kunt u uw aankopen online doen. Ook via deze weg heeft u ook het recht om te genieten van promoties en acties op producten uit het assortiment van Lidl. Dit is zeker de moeite om eens naar te kijken!

LOCATIE EN OPENINGSUREN

Lidl haar winkels zijn wekelijks geopend vanaf maandag tot en met zaterdag. Maandag tot en met vrijdag duren de openingsuren vanaf 8u30 tot 20 uur. Op zaterdag openen deze winkels ook om 8u30 maar sluiten ze om 19 uur. In België zijn onder andere winkels gevestigd in Lebbeke, Leuven en Zelzate. Specifieke adressen van Lidl-winkels zijn terug te vinden via https://www.lidl.be/nl/index.htm.