Gamma - folders, winkels en openingstijden

Gamma folders

Waar vindt u winkels?

Lees meer

OVER GAMMA

Gamma is gespecialiseerd in de bouwmarkten, meer bepaald in doe-het-zelf- en tuinartikelen. Deze franchise-winkelketen van Nederlandse oorsprong, heeft vestigingen in Nederland en België. Samen met Karwei is Gamma momenteel de grootste franchisenemer in de Benelux.

Gamma haar catalogus bestaat uit een heel grote hoeveelheid aan doe-het-zelf- en tuinartikelen, zoals een uitgebreid assortiment aan verf, isolatie-materiaal, douchezuilen en wc Geberits.

Iedere week publiceert Gamma een nieuwe reclame folder om haar klanten geïnformeerd te houden over de folder aanbiedingen die zij aanbiedt. Hierin zijn heel wat bruikbare kortingen en promoties in terug te vinden. Deze solden kunnen enorm nuttig zijn voor alle klanten en worden gegeven op producten uit het hele assortiment. De folder van deze week kunt u in de winkel nemen, of via de website https://www.gamma.be/nl raadplegen.

Gamma neemt elk jaar deel aan Black Friday én Cyber Monday. Buiten de promoties die de winkelketen wekelijks aanbiedt, kunnen de klanten ook nog eens twee dagen per jaar genieten van enorme kortingen om hun benodigdheden aan een nog voordeligere prijs aan te bieden.

WAAROM MENSEN GRAAG BIJ GAMMA WINKELEN

LOCATIE EN OPENINGSUREN

Gamma staat elke dag van de week klaar voor haar klanten. Maandag tot vrijdag zijn de winkels geopend van 9 tot 19 uur. Op vrijdag duren de openingsuren van 9 tot 18 uur en op zondag vanaf 10 tot 16 uur.

Dit zijn de algemene openingsuren. Maar per Gamma-winkel kunnen de openingsuren ligt verschillen. De winkels in Ieper, Kapellen en Wetteren zijn onder andere op zaterdag al geopend om 8u30, en op zondag van 9 tot 13 uur. Die in Diksmuide is op zondag gesloten. De openingsuren en locaties van de Gamma-winkels kunt u nakijken via https://www.gamma.be/nl.

Net binnengekomen folders
Winkels - hobby, doe-het-zelf en huishoudelijke artikelen